HP Silver Partner 2019

- 2019-02-07

JRA har uppfyllt kraven från HP för att bli Silver Partner

HP fokuserar på att leverera bästa möjliga totalupplevelse för kunden. Vi tror att våra partners erbjuder våra gemensamma kunder en oöverträffad kombination av expertis, närhet och anpassade lösningar. HP´s partner program, som är ett huvudinitiativ under HP:s PartnerONE-strategi, visar vårt engagemang i att bygga upp ett närmare förhållande med våra huvudpartners och samtidigt utveckla en mycket konkurrens-kraftig, dynamisk och kunnig säljstyrka.

Vårt mål är att hjälpa slutkunder att hitta den partner som lämpar sig bäst för deras behov och kan lämna kvalitetsservice på högsta nivå. Vi sätter all vår marknadsförings-tyngd bakom partner-märket och tillhörande aktiviteter för att identifiera potentiella kunder.

Med utgångspunkt från denna tonvikt på kundservice och mervärde från partners har vi upprättat exakta kvalitetsstandarder för partners som kommer att upprätthållas noggrant. Dessutom säkerställer ett brett urval specialiseringar och certifieringar tvärs över HP:s breda produktportfölj, i kombination med intern tillgång till HP:s resurser, att PartnerOne partners tillhandahåller kundservice av högsta kvalitet.